ناموجودعقیق خط طه رکاب استاد ابراهیم آذری

ویژگی‌های محصول

تنوع محصولانگشتر مردانه
نگینعقیق
محل استخراجیمن
رنگ نگینسرخ
ابعاد نگین20 * 14 mm
مشاهده همه

توضیحات محصول

متاسفانه این محصول در حال حاضر موجود نیست . در صورت پسندیدن نوع و رنگ سنگ ، متن حکاکی ، سبک و شیوه ی طراحی و حکاکی و همچنین مدل رکاب ، میتوانید نسبت به سفارش ساخت انگشتری مشابه به این انگشتر توسط سایر اساتید محترم حکاک و رکاب ساز اقدام فرمایید . برای مشاهده ی تعرفه و هزینه ی ساخت انگشتر دست ساز به بخش تعرفه ها مراجعه کنید . همچنین میتوانید با ارسال پیام در شبکه های مجازی با شماره ( 09190670057 ) نسبت به سفارش محصول مشابه اقدام کنید .

icon

جواهرسرا

  • توضیحات
  • مشخصات
  • دیدگاه‌ها

توضیحات

متاسفانه این محصول در حال حاضر موجود نیست . در صورت پسندیدن نوع و رنگ سنگ ، متن حکاکی ، سبک و شیوه ی طراحی و حکاکی و همچنین مدل رکاب ، میتوانید نسبت به سفارش ساخت انگشتری مشابه به این انگشتر توسط سایر اساتید محترم حکاک و رکاب ساز اقدام فرمایید . برای مشاهده ی تعرفه و هزینه ی ساخت انگشتر دست ساز به بخش تعرفه ها مراجعه کنید . همچنین میتوانید با ارسال پیام در شبکه های مجازی با شماره ( 09190670057 ) نسبت به سفارش محصول مشابه اقدام کنید .

[vc_row content_placement="middle"][vc_column][vc_column_text]وقتی تصمیم میگیریم راجع به محصولات فاخر توضیح بنویسیم فقط یک جمله به ذهن میرسد : این یک اثر فاخر است که کیفیت عالی آن را فدای قیمت نکرده ایم .

در محصولات فاخر ، از بهترین کیفیت موجود در سنگ ، رکاب ، حکاکی و رکابسازی استفاده میکنیم . بدون تردید حکاکی استاد جواد حیدری برترین برند و فاخر ترین هنر معاصر در هنر حکاکی است . استاد جواد حیدری که آثار خود را با امضاء طه معرفی میکند در سبک اصیل حکاکی خود بیش از آن که از روش های نوین خطاطی و حکاکی استفاده کند از مدل های سنتی تر و اصیل ایرانی اسلامی بهره میبرد که همین امر موجب شده است تا بسیاری ، آثار استاد جواد حیدری را با حکاکی های فاخر کمانچه ای و موزه ای اشتباه بگیرند .[/vc_column_text][vc_empty_space height="20px"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]جواهرسرا این بار اقدام به ارائه محصول فاخری کرده است که از عقیق اصیل یمانی بهره میبرد . این انگشتر حاصل تلاش اساتید مطرح کشور است که از جمله ایشان میتوان از استاد جواد حیدری و استاد ابراهیم آذری نام برد .

حکاکی این محصول حاصل تلاش استاد جواد حیدری با امضاء طه است که مزین به ذکر مبارک یا مهدی (عج) علیه السلام گردیده است . همچنین رکاب این انگشتر از جنس نقره است که به روش دست ساز و توسط استاد ابراهیم آدری ساخته و پرداخته شده است . روی رکای انگشتر ده نگین برلیان اصیل مخراجی شده است .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

مشخصات

مشخصات کلی
امتیاز تخصصی

5 امتیاز (محصول فاخر)

تنوع محصول

انگشتر مردانه

وزن

18 g

مشخصات نگین
ابعاد نگین

20 * 14 mm

ارتفاع نگین

8 mm

محل استخراج

یمن

نگین

عقیق

رنگ نگین

سرخ

مشخصات حکاکی
فونت قلم

نستعلیق

هنرمند حکاک

استاد جواد حیدری (طه)

نوع حکاکی

دست نویس

متن حکاکی

یا مهدی (ع)

ذکر حکاکی

اسامی ائمه معصومین علیهم السلام

مشخصات رکاب
ابعاد رکاب

33 * 24 mm

فاق رکاب

4 mm

گوارسه

ندارد

جنس رکاب

نقره

مدل رکاب

رکاب صفوی

رکاب

رکاب دست ساز

هنرمند رکابساز

استاد ابراهیم آذری

سایز رکاب

62

مشخصات قلمزنی
مخراجکاری

جواهر نشان

قلمزنی

بدون قلم زنی

دیدگاه کاربرها

هنوز دیدگاهی منتشر نشده

اولین نفر دیدگاهتان را درباره این کالا بنویسید

شما این محصولات را انتخاب کرده اید0
empty-cart

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

جهت مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر مراجعه نمایید.