نگین یشم ایرانی اصیل

توضیحات محصول

نگین یشم ایرانی اصیل با رنگ سبز طبیعی و تراش یمنی در ابعاد ۲۱×۱۶ میلی‌متر و ارتفاع ۶ میلی‌متر. سنگی اصیل، آرامش‌بخش و خوش‌تراش، مناسب ساخت انگشتر نقره یا فدیوم و آثار دست‌ساز ایرانی.

icon

جواهرسرا

موجود در انبار
ارسال توسط جواهرسرا
3.000.000 تومان

تگ‌های مرتبط

  • توضیحات
  • مشخصات
  • دیدگاه‌ها

توضیحات

نگین یشم ایرانی اصیل با رنگ سبز طبیعی و تراش یمنی در ابعاد ۲۱×۱۶ میلی‌متر و ارتفاع ۶ میلی‌متر. سنگی اصیل، آرامش‌بخش و خوش‌تراش، مناسب ساخت انگشتر نقره یا فدیوم و آثار دست‌ساز ایرانی.

این نگین زیبا از جنس یشم ایرانی اصیل بوده و با تراش سنتی یمنی آماده‌ی ساخت انگشتر است. سنگ یشم به‌خاطر رنگ سبز آرامش‌بخش و انرژی درونی متعادل‌کننده‌اش از قدیم در میان علاقه‌مندان به سنگ‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای دارد.
ابعاد نگین ۲۱×۱۶ میلی‌متر با ارتفاع ۶ میلی‌متر است و تراش دقیق آن به سبک یمنی، ظاهری کلاسیک، اصیل و چشم‌نواز به سنگ بخشیده است. سطح صیقلی و جلای لطیف آن هنگام تابش نور، درخششی ملایم و روح‌نواز ایجاد می‌کند.
یشم ایرانی به‌دلیل بافت فشرده و رنگ سبز طبیعی‌اش، گزینه‌ای مناسب برای ساخت انگشترهای نقره یا فدیوم است.
این نگین کاملاً طبیعی و بدون رنگ‌آمیزی مصنوعی بوده و در صورت ساخت رکاب، جلوه‌ای اصیل و سنگین بر دستان شما خواهد داشت.

دیدگاه کاربرها

هنوز دیدگاهی منتشر نشده

اولین نفر دیدگاهتان را درباره این کالا بنویسید

شما این محصولات را انتخاب کرده اید0
empty-cart

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

جهت مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر مراجعه نمایید.