انگشتر عقیق کبود یمنی حکاکی خطی (فاطمه بهجة قلبی) رکاب شبکه استاد امامیa602jw
۱۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان
( آخرین بروزرسانی : 5 آبان, 1404 )
بررسی اجمالی محصول
انگشتر عقیق کبود یمنی با حکاکی دستی ذکر «فاطمه بهجة قلبی» توسط استاد اصغرپور با امضا متین و رکاب نقره یک تکه دست ساز مدل شبکه ای ساخته شده توسط استاد امامی با مهر تهران امامی است که با وزن ۱۹.۶ گرم و سایز ۶۳، بوده که قابلیت تغییر سایز نیز دارد.
نقد و بررسی : انگشتر عقیق کبود یمنی حکاکی خطی (فاطمه بهجة قلبی) رکاب شبکه استاد امامی
انگشتر عقیق کبود حکاکی “فاطمه بهجة قلبی” رکاب شبکه استاد امامی
سنگ عقیق کبود:
سنگ عقیق کبود یمنی اصل در این انگشتر به گرفته شده است. این سنگ در طیف رنگی آب مایل به خاکستری تا رنگی کبود است به همین سبب هم با نام عقیق کبود و هم با نام عقیق آبی شناخته میشود. این سنگ با رنگ آرامش بخش خود، زیبایی و شفافیت چشمگیر دارد. سنگ به کار برده شده در این انگشتر دارای تراش تخت بوده است که تراشی مناسب جهت حکاکی خطی است.
حکاکی دستی:
نگین این انگشتر مزین به ذکر شریف «فاطمه بهجةُ قلبی» به معنی “فاطمه بهجت و سرور دل من است” است. این متن تکه ای از حدیثی نقل شده از پیامبر اکرم (ص) است. این حکاکی هنر دست استاد اصغرپور بوده است و امضا “متین” نشان از اصالت آن دارد که با خط نستعلیق در اوج ظرافت، مهارت و دقت انجام گرفته است.
رکاب نقره:
رکاب این انگشتر مدل شبکه ای طراحی شده که دارای برش های منظم بوده که بسیار ظریف و قرینه پیاده سازی شده است. این رکاب از جنس نقره بصورت دست ساز و به روش خاک ماسه توسط استاد امامی با مهر “تهران امامی” ساخته شده است.
مزایای خرید این محصول:
عقیق کبود: استفاده از سنگ عقیق کبود اصیل با رنگی جالب توجه و آرامش بخش
حکاکی دستی و معنوی: حک حدیث شریف پیامبر(ص) «فاطمه بهجةُ قلبی» با خطی زیبا و متوازن
رکاب دست ساز: رکاب انگشتر با طراحی زیبا و روش خاک ماسه به طور کاملا دستی ساخته شده است.
محصولی اصیل: استفاده از سنگ اصل و همینطور حکاکی و ساخت رکاب به روش دستی و وجود مهر استادکاران این انگشتر را به محصولی کاملا اصیل بدل ساخته است.
قابلیت تغییر سایز: انگشتر با سایز 63 طراحی و ساخته شده اما رکاب آن قابیلت تغییر سایز و تنظیم آن برای هرسایزی را دارد.

















دیدگاهی ثبت نشده.