نقد و بررسی
انگشتر عقیق سرخ یمنی دست سازانگشتر عقیق سرخ یمنی دست ساز (یا حامل اللواء الطف)
عقیق سرخ یمنی
سنگ عقیق سرخ یمنی استفادهشده در این انگشتر، به دلیل رنگ سرخ عمیق و کیفیت کمنظیر، از بهترین و ارزشمندترین انواع عقیق به شمار میآید. این سنگ علاوه بر زیبایی ظاهری، جایگاه ویژهای در میان علاقهمندان به سنگهای مذهبی دارد و همواره بهعنوان نمادی از قدرت و معنویت مورد توجه قرار گرفته است.
حکاکی ذکر «یا حامل اللواء الطف»
سطح این عقیق سرخ مزین به ذکر مبارک «یا حامل اللواء الطف» (ای علمدار کربلا) است که به یاد رشادتهای حضرت عباس علیهالسلام در روز عاشورا حکاکی شده است. این اثر هنری توسط استاد ابراهیم اصغرپور و با امضای متین بهصورت دستی و بسیار ظریف حکاکی شده و جلوهای بینظیر به انگشتر بخشیده است.
رکاب نقره سهتکه دستساز استاد فطرس
رکاب این انگشتر از نقره خالص و به شیوه سنتی خاک ماسه توسط استاد خراسانی و با مهر تهران فطرس ساخته شده است. این رکاب سهتکه دستساز با طراحی زیبا و استحکام بالا، جلوهای هماهنگ و باشکوه با سنگ عقیق دارد. وزن رکاب 14 گرم بوده و سایز آن 63 است که امکان تغییر به سایز دلخواه شما وجود دارد.
مزایای خرید این محصول
- ارزش معنوی بالا: حکاکی ذکر متبرک «یا حامل اللواء الطف» که به یاد علمدار کربلا، حضرت عباس علیهالسلام مزین شده است.
- کیفیت فوقالعاده: استفاده از عقیق سرخ یمنی با رنگ شفاف و درخشان.
- حکاکی دستی نفیس: کار هنری استاد ابراهیم اصغرپور با امضای متین که ارزش این اثر را دوچندان کرده است.
- رکاب نقره دستساز: رکاب سهتکه به شیوه سنتی خاک ماسه با مهر استاد خراسانی.
- قابلیت تغییر سایز: وزن مناسب 14 گرم و امکان تغییر سایز به اندازه دلخواه شما.
این انگشتر ترکیبی از هنر حکاکی ظریف، رکاب سنتی و ارزش معنوی عقیق سرخ یمنی است و میتواند هدیهای ارزشمند و زینتی نفیس برای علاقهمندان به آثار مذهبی و هنری باشد.



0دیدگاه